Sudedamosios dalys:
trinta kakava, cukrus, skrudinti skaldyti karamelizuoti ir druskinti MIGDOLAI 13% (skaldyti MIGDOLAI 47%, cukrus, druska), kakavos sviestas, emulsiklis SOJOS lecitinas, kvapioji medžiaga „Vanilė“.SUDĖTYJE GALI BŪTI GLITIMO (IŠ KVIEČIŲ), PIENO PRODUKTŲ, KIAUŠINIŲ PRODUKTŲ, LAZDYNO RIEŠUTŲ, SEZAMO SĖKLŲ PĖDSAKAI. Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 53 %.
Maistingumas (100g/ml):
Energinė vertė: 2151 kJ/516 kcal; riebalai – 30,9 g iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių – 16,9 g; angliavandeniai – 48,8 g iš kurių: cukrų – 46,5 g; baltymai – 6,4 g; druska - 1,48 g. Laikymo sąlygos: laikyti (18±3)°C temperatūroje, esant santykinei oro drėgmei ne didesnei kaip 75%.
Kilmės šalis: Ukraina
|